Survey

De onderzoekers van het CICI-project vragen de creatieve ondernemers/kunstenaars die gevestigd zijn in een bedrijfsverzamelgebouw of creatieve broedplaats om de ‘Cultures of Innovation’ vragenlijst in te vullen.

Het doel van het onderzoek is het bevorderen van kennisontwikkeling met betrekking tot creatieve en innovatieprocessen in de creatieve industrie. Wat is de relatie tussen creativiteit, innovatie en de huisvesting? Hoe werken creatieve ondernemers en hoe zijn en blijven zij creatief en of innovatief? Wat is hierbij het belang van de relatie tot de andere ondernemers op de locatie? Welke eigenschappen van een locatie dragen bij aan een succesvolle ontwikkeling van een onderneming, en waar zou verbetering kunnen plaatsvinden?

Onder de deelnemers die de vragenlijst volledig invullen wordt vijf keer een prijs verloot. De winnaars hebben de keuze uit:

  • Een dinerbon;
  • Fujifilm Instax 210 camera, hiermee print je direct je foto;
  • Museumkaart + Het Rijksmuseum Kookboek;
  • Het inspirerende boekenpakket, door onszelf samengesteld, bestaande uit: ‘Drive’, ‘Ons onfeilbare denken’, ‘Het beslissende moment’ en ‘Begin met het waarom’.

Uiteraard worden de deelnemers op de hoogte gehouden van de uitkomsten van het onderzoek.