The CICI team is looking for a student assistant!

[in Dutch – this vacancy has been filled]

Het Erasmus Research Centre for Media, Communication and Culture (ERMeCC) zoekt op korte termijn een Student Assistent ten behoeve van het “Cultures of Innovation in the Creative Industries” (CICI) project.

Werkzaamheden bestaan uit onderzoeksondersteuning en dataverzameling (standaardinformatie locaties updaten; survey management en uitwerken van interviews); het onderhouden van diverse webpagina’s (Nederlands en Engelstalig); assisteren bij organisatie en uitvoering van CICI en ERMeCC activiteiten; meedenken over nieuwe initiatieven ten behoeve van de zichtbaarheid van het project en diverse werkzaamheden t.b.v. communicatie en informatievoorziening.
De studentassistent stemt de werkzaamheden af met en wordt aangestuurd door de projectleider CICI, tevens managing director van ERMeCC.

We zoeken een communicatieve en flexibele assistent, met affiniteit met de onderzoekthema’s van CICI / ERMeCC; ervaring met CMS (bij voorkeur WordPress en/of Typo 3); een zelfstandige, gestructureerde en nauwkeurige werkwijze; en uitstekende beheersing van Nederlands en Engels.

Omvang is 0,3 fte (3 dagdelen ofwel 1,5 dagen per week), werkdagen en tijden zijn in overleg te bepalen. Het gaat om een tijdelijke functie tot 1 september 2015. Het salaris is conform de CAO voor studentassistenten.
Zie verder onze website www.ciciproject.nl

Graag sollicitaties vóór 2 december 2014 via de mail aan Dr. Erik Hitters, projectleider (hitters at eshcc.eur.nl), met een CV en cijferlijst als attachment.

Comments are closed.